+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

WFH Virtual Summit 2020

Το WFH Virtual Summit είναι μια σειρά ΔΩΡΕΑΝ ζωντανών και ηχογραφημένων συνεδριών (στην αγγλική γλώσσα) που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 19 Ιουνίου 2020. Μέσα από αυτές τις συνεδρίες θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με την κοινότητα των πασχόντων με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις ανά τον κόσμο και να αυξήσετε τις γνώσεις σας από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε για να γνωρίσετε πάσχοντες, ιατρούς και επαγγελματίες που σχετίζονται με την διεθνή κοινότητα των ατόμων με αιμορραγικές διαταραχές, εγγραφείτε στο #WFHVirtualSummit στις 14 – 19 Ιουνίου: https://www.wfh.org/virtual-summit/

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου #WFHVirtualSummit θα παρουσιάζονται ποικίλα θέματα που αφορούν όλες τις αιμορραγικές παθήσεις. Ιατροί και επαγγελματίες υγείας στους τομείς των οδοντιατρικών, εργαστηριακών, μυοσκελετικών, ψυχοκοινωνικών και νοσηλευτικών επιστημών θα δώσουν το παρόν και θα παρουσιάσουν μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούν τις παθήσεις μας.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να ακολουθήσετε το WFH στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του, Facebook,  Twitter, και LinkedIn.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …