+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

MilesforHaemophilia: Η εκστρατεία «Βάζω τα δυνατά μου»

#HAEMOPHILIA DARES ME

MilesforHaemophilia: Η εκστρατεία «Βάζω τα δυνατά μου» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία και τη χρηματοδότηση της Pfizer και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για την αιμορροφιλία.

Η αιμορροφιλία σε προκαλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, παρακολουθώντας τον Alex Dowsett, παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας και ρέκορντμαν, να κάνει το ίδιο.

Έχω προσπαθήσει πολύ για να κάνω τις καλύτερες επιδόσεις ως επαγγελματίας ποδηλάτης, παρόλο που πάσχω από αιμορροφιλία. Ο καθένας μας δίνει τον δικό του αγώνα κι αυτός είναι ο δικός μου

μας λέει ο global ambassador, στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από τη θεραπεία προφύλαξης για όλους τους πάσχοντες με βαριά μορφή αιμορροφιλίας και την επάρκεια των αντιαιμορροφιλικών παραγόντων που αποτελεί εχέγγυο για μια ανώτερη ποιότητα ζωής, χωρίς αναπηρίες.Η αιμορροφιλία “προσπαθεί” να θέσει τους πάσχοντες εκτός από κάθε σωματική δραστηριότητα, περιορίζοντάς τους σε μια μόνιμη κατάσταση προστασίας. Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης έχει στόχο να γνωστοποιήσει σε όλους πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους που πάσχουν από αιμορροφιλία να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στη θεραπεία τους, να ακολουθούν την προφυλακτική τους αγωγή, παραμένοντας δραστήριοι, 100% λειτουργικοί και –γιατί όχι- πρωταθλητές! Όπως είναι και σημαντικό να κυνηγήσουν και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, ξεπερνώντας τα εμπόδια και τα όρια που συναντούν καθημερινά.

Παρακολούθησε την προσπάθεια του Άλεξ, καθώς δοκιμάζεται σε διαφορετικά σπορ και ξεπερνά τα προσωπικά του ρεκόρ και στη συνέχεια δείξε μας τι μπορείς να κάνεις εσύ. Η αιμορροφιλία σε προκαλεί να ξεπεράσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να μοιραστείς την καλύτερή σου επίδοση στο  #HaemophiliaDaresMe.

Σε συνεργασία με τον ιατρό σου, συζητήστε το κατάλληλο θεραπευτικό σχήμα για σένα αλλά και για τη σωματική δραστηριότητα που μπορείς να ασχοληθείς προκειμένου να λάβεις μέρος σε αυτήν την εκστρατεία.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …