+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Τα παιδιά μας επισκέπτονται τον Ολυμπιακό!

Την Κυριακή 24/11/2019, τα παιδιά με αιμορροφιλία του Κέντρου του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” επισκέφθηκαν μαζί με τους γονείς τους το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη! Τα παιδιά υποδέχθηκε η ιατρός τους, κα. Περγάντου, διευθύντρια του Κέντρου Αιμορροφιλικών, Μονάδα Αιμόστασης και Θρόμβωσης του Νοσοκομείου Παίδων, καθώς και ο Αντώνης Νικοπολίδης, προπονητή της Κ19 ομάδας του Ολυμπιακού, με τους ποδοσφαιριστές του!

Τα παιδιά έμαθαν σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το ζέσταμα πριν από την άσκηση, αλλά και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης και ανάπτυξης υγιούς μυικού συστήματος, που βοηθά σημαντικά στην αποφυγή τραυματισμών, πεδίο κομβικής σημασίας για τα παιδιά με αιμορροφιλία.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ19, μοιράστηκαν ακόμα με τα παιδιά τις εμπειρίες τους από σοβαρούς τραυματισμούς και τη διαχείριση που αυτοί απαιτούν στο στάδιο της αποκατάστασης, τόσο από τη σωματική όσο και από την ψυχολογική πλευρά.

Τα παιδιά μας παρέλαβαν τα δώρα τους και απόλαυσαν τις φωτογραφίες και το παιχνίδι με τη μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε!

Ο Σύλλογός μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τόσο για την διοργάνωση της όμορφης αυτής συνάντησης, όσο και για την ευγενική δωρεά της του ποσού των πεντακοσίων ευρώ. Η στήριξη αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής προσφοράς της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλει ο ΣΠΕΑ να συμβάλει με κάθε τρόπο στην προαγωγή και προστασία της ζωής και της υγείας των ατόμων με αιμορροφιλία ή άλλη συγγενή κληρονομική αιμορραγική διάθεση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …