+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Αποτελέσματα εκλογών ΣΠΕΑ

Την Κυριακή 13-9-2020 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία του Συλλόγου μας η Εκλογο- απολογιστική Συνέλευση του ΣΠΕΑ. Τα μέλη που παρέστησαν, έλαβαν γνώστη των διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ, ενέκριναν τις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και την απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα του σύμφωνα με το Καταστατικό του ΣΠΕΑ, και τέλος κατέθεσαν την ψήφο τους.

Τόσο το απερχόμενο ΔΣ όσο και το νεοεκλεγέν ευχαριστούν θερμότατα όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση της ΓΣ για τη συμβολή τους στην τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προφύλαξη από τον covid-19, τους παρευρισκόμενους για την υπομονή και την άψογη συνεργασία τους στις δύσκολες αυτές συνθήκες, καθώς και όλους τους υποψήφιους, για την διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης που επέδειξαν.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό προέκυψε από την καταμέτρηση των ψήφων που έγινε από την Εφορευτική Επιτροπή της Συνέλευσης, παρουσία δικηγόρου, έχει ως εξής:

Φιλιππίδης Γεώργιος, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ
Βερύκιος Δημήτριος, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Περδίκης Αλέξιος, ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τσώκος Παναγιώτης, ΤΑΜΙΑΣ
Γρηγοριάδης Κωνσταντίνος, ΜΕΛΟΣ
Κοροσίδου Γεωργία, ΜΕΛΟΣ
Χριστοφόρου Παναγιώτης, ΜΕΛΟΣ

Ως αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ εκλέχθηκαν:

Καπουράνης Βασίλειος
Γιαννοπούλου Δήμητρα
Χαρατσάρης Λάμπρος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:

Χαλικιάς Ιωάννης
Κασιμάτης Αντώνιος
Ανθούλης Φώτιος

και ως αναπληρωματικοί:

Κλάδης- Παντουβέρης Δημήτριος
Ψιλιάς Ανδρέας

Τέλος, ως εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ για το Εκλογο- απολογιστικό Συνέδριό της του 2020 εξελέγη ο κ. Φιλιππίδης, με αναπληρωματικό τον κ. Περδίκη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …