+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Ετήσια συνάντηση των οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από αιμορροφιλία

Την Κυριακή 15/12/2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια συνάντηση των οικογενειών με παιδιά που πάσχουν από αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις! H εκδήλωση έγινε στο ΟΑΚΑ όπου οι συμμετέχοντες (παιδιά και γονείς) εκπαιδεύτηκαν παίζοντας, με τη μέθοδο «Replayce – Θετική εκπαίδευση».

Το Replayce είναι μια καινοτόμος μέθοδος, η οποία εξασκεί παράλληλα, συνειδητά και κυρίως με θετικό τρόπο τις 4 βάσεις μας που αλληλεπιδρούν, την Ενέργεια, τη Νόηση, το Συναίσθημα, το Σώμα. Η μέθοδος Replayce εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους τομείς της Παιδείας, της Υγείας και της Ψυχαγωγίας, με θεαματικά αποτελέσματα. Το ερευνητικό κέντρο Replayce έχει αποδείξει ότι όταν ένας άνθρωπος Εκπέμπει, Σκέφτεται και Νοιώθει Θετικά το DNA του είναι πιο ανοιχτό και δεκτικό στο να είναι υγιές, αφομοιώνει πολύ πιο γρήγορα πληροφορίες και τότε το σώμα του κάνει Θαύματα!

Το πρόγραμμα που παρακολούθησαν χθες τα παιδιά μας μαζί με τους γονείς τους ήταν εξατομικευμένο στις ανάγκες των παιδιών με αιμορροφιλία και είχε ως βασικό σκοπό να εμφυσήσει στους συμμετέχοντες την ιδέα ότι τα παιδιά με αιμορροφιλία μπορούν να αθληθούν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια, κάνοντας συγκεκριμένα αθλήματα και δραστηριότητες, πάντα μετά από σύμφωνη γνώμη των θεραπόντων ιατρών τους.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την Bayer Ελλάς για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …