+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Συνέχιση προγράμματος Υδροθεραπείας- Ευχαριστήριο προς Bayer Ελλάς

 

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την Bayer Ελλάς για την συμβολή της στην συνέχιση του ιδιαίτερα επιτυχημένου προγράμματος υδροθεραπείας που πραγματοποιείται για τους πάσχοντες που διαμένουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμορροφιλικών του ΓΝΘ Ιπποκρατείου, καθώς και του αντίστοιχου προγράμματος για την Αθήνα σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμορροφιλικών των ΓΝΑ Λαϊκό, ΓΝΑ Ιπποκράτειο και Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

 

Η υδροθεραπεία είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι βοηθάει τα άτομα με αιμορροφιλία και μπορεί ακόμα να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή να αναχαιτίσει κατά κάποιο τρόπο την εξέλιξή της. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό ότι τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την παρακολούθηση συνεδριών με έμπειρους υδροθεραπευτές, εξειδικευμένους στις επιπτώσεις που η πάθηση δύναται να επιφέρει.

 

Ο Σύλλογός μας σχεδιάζει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τους δύο πολύ έμπειρους υδροθεραπευτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την κάλυψη των αναγκών των ατόμων με αιμορροφιλία σε πανελλαδικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Ο έμπειρος κινησιοθεραπευτής- φυσικοθεραπευτής κ. Τσαλαβούτας, σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς του ΓΝΘ Ιπποκρατείου, θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υδροθεραπείας προς τους πάσχοντες  με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις της Θεσσαλονίκης, στην ειδικά διαμορφωμένη θεραπευτική πισίνα της κλινικής Άγιος Λουκάς.
  • Στην Αθήνα, αντίστοιχα, η έμπειρη κινησιοθεραπεύτρια κα. Νιώτη, και σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες ιατρούς των ΓΝΑ Λαϊκό, ΓΝΑ Ιπποκράτειο και Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» θα παρέχει υπηρεσίες υδροθεραπείας στην ειδικά διαμορφωμένη θεραπευτική πισίνα του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …