+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Αλλαγή στον τρόπο διάθεσης των παραγόντων από το Κέντρο Αιμορροφιλικών του ΓΝΑ «Λαϊκό»

Σας ενημερώνουμε ότι από 1/3/2018 άλλαξε ο τρόπος διάθεσης των παραγόντων από το Κέντρο Αιμορροφιλικών του ΓΝΑ «Λαϊκό».

Από την ημερομηνία αυτή το απόθεμα  θα διακινείται από το Φαρμακείο με ηλεκτρονική συνταγή που θα δίνεται από το Κέντρο πρωινές ώρες. Πιθανότατα από 2/4/2018 Δευτέρα έως Πέμπτη να είναι δυνατή η προμήθεια από το Φαρμακείο από τις 15.00 έως 18.30. Παρακαλούμε λοιπόν να ενημερώνετε από την προηγούμενη ημέρα και έως τις 12.00 το Κέντρο για την ανάγκη προμήθειας παραγόντων, ώστε  να συνταγογραφούνται ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, πρέπει να προσέρχεστε τις ώρες λειτουργίας του Φαρμακείου και έως τις 12.00 για την παραλαβή τους.

Για τα άτομα που διαμένουν εκτός Αττικής  και λαμβάνουν την αναγκαία ποσότητα με αποστολή, θα συνεχίσει η ίδια διαδικασία, αφού ενημερωθεί έγκαιρα το Κέντρο για να προβεί στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Επιπλέον στο ημερολόγιο θεραπείας υποκατάστασης που τους έχει δοθεί από το Κέντρο θα πρέπει να κρατούν τα Lot number των σκευασμάτων που τους χορηγεί το φαρμακείο.

Το Κέντρο Αιμορροφιλικών κατά τις απογευματινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα θα αντιμετωπίζει μόνο τα επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …