+30 210 5232667 - info@hemophiliasociety.gr
Expand search form

Πρόγραμμα υδροθεραπείας του ΣΠΕΑ και στην Αθήνα!

Μετά από το πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα υδροθεραπείας που διεξήχθη από το Σύλλογό μας στη Θεσσαλονίκη τη χρονιά που μας πέρασε, το πρόγραμμα αυτό συνεχίζει στη Θεσσαλονίκη και επεκτείνετε στην Αθήνα, προς εξυπηρέτηση όλων των πασχόντων με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις!

Η υδροθεραπεία είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι βοηθάει τα άτομα με αιμορροφιλία και μπορεί ακόμα να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή και να αναχαιτίσει κατά κάποιο τρόπο την εξέλιξή της.Γίνεται, επομένως, εύκολα αντιληπτό ότι τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την παρακολούθηση συνεδριών με έμπειρους κινησιοθεραπευτές-φυσικοθεραπευτές, εξειδικευμένους στις επιπτώσεις που η πάθηση δύναται να επιφέρει.

Οι εξειδικευμένοι κινησιοθεραπευτές-υδροθεραπευτές μας,κ. Τσαλαβούτας και κα. Νιώτη, σας περιμένουν στις ειδικά διαμορφωμένες θεραπευτικές πισίνες της κλινικής «Άγιος Λουκάς» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και του Κολυμβητηρίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών«Σπύρος Λούης»(Ο.Α.Κ.Α.), για να σας δείξουν πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε από τα πολύ σημαντικά οφέλη της υδροθεραπείας στην υγεία των ατόμων με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στον θεράποντα ιατρό σας, το Σύλλογο ή απευθείας στους εξειδικευμένους κινησιοθεραπευτές μας στα στοιχεία που θα βρείτε στις αφίσες που θα βρείτε στα παρακάτω links:

 

Yδροθεραπεία Αθήνας

Yδροθεραπεία Θεσσαλονίκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει …